skip to Main Content

Aava & Bang

Ihmislähtöistä työelämää tinkimättömällä ammattitaidolla – Moikka Aava & Bangilta! 👋

Tiimiimme kuuluu Aava & Bangin ja Bermudan hiljattaisen yhdistymisen myötä lähes 80 markkinoinnin-, viestinnän-, johtamisen-, rekrytoinnin- ja valmennuksen osaajaa. Meidän toimistojen käytävät Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella täyttyvät laajalla kasvumarkkinoinnin osaamisen kirjolla. Nähdäänkö sinut näillä käytävillä seuraavaksi?

Aava & Bangilla ei tehdä valintaa huippuosaamisen ja inhimillisen työkulttuurin välillä. Me yhdistämme nämä tekijät ja luomme jotain uniikkia. Tästä osoituksena onkin paikka Great Place to Work® Suomen Parhaiden työpaikkojen joukossa kolmena peräkkäisenä vuotena. Vuonna 2021 sijoituimme myös rekrytointialan parhaat teot ja tekijät palkitsevan Rekrygaalan finaaliin yhtenä vuoden parhaista työnantajabrändeistä.

Me tuemme, kannustamme ja kannamme vastuun yhdessä. Rakennamme ensiluokkaista asiakas- ja työntekijäkokemusta, asetamme tavoitteita ja teemme töitä tuloksellisesti. Kasvamme yhdessä mahtavien asiakkaidemme kanssa ja meillä on tilaa myös sinun kasvulle!

Me tuomme yhteen ihmiset, joita yhdistää sama asia: kova asiantuntijuus ja intohimo rakentaa yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Oletko sinä seuraava kasvumarkkinoinnin suunnannäyttäjä? 👀  Haluatko mukaan tähän porukkaan? Tule moikkaamaan meidän Hanne-Maria ja Lauraa Firmamessuilla, niin jutellaan lisää ja vaihdetaan kuulumiset!


Back To Top