skip to Main Content

Axactor

Axactor on Pohjoismaissa perustettu perintäyhtiö, joka toimii tällä hetkellä kuudessa Euroopan maassa. Axactorilaisia on yhteensä noin 1200, joista Suomessa työskentelee n. 50 henkilöä. Tahtotilamme on olla paras perintäalan kumppani Bank & Finance-sektorin asiakkaille. Seuraamme kaikessa toiminnassamme arvojamme: Passion, Trust & Proactive.

Henkilöstömme mukaan Axactorilla parasta on yhteishenki ja tuttavallinen työyhteisö, mahtavat työkaverit ja se, että töitä tehdään aina tiiminä kohti yhteisiä tavoitetta. Loistavasta työyhteisöhengestämme kertoo myös Great Place to Work -sertifiointimme.

Yrityksemme on malliesimerkki siitä, kuinka omalla kiinnostuksella ja osaamisella voi edetä yrityksen sisäisesti erilaisiin työtehtäviin ja kasvaa alan ammattilaiseksi. Voit lukea lisää verkkosivuiltamme: https://www.axactor.com/fi/tietoa-meista/toihin-axactorille tai etsiä meidät LinkedInistä: Axactor Finland

Tulethan rohkeasti tapaamaan meitä messuilla! Paikalla Ilari – Division Manager kertomassa operaatioistamme, Ida – Mar&Com Manager/Collection Advisor kertomassa toiminnastamme perinnän ja markkinoinnin näkökulmasta sekä Linda – HR Administrator kertomassa rekrytointinäkymistä sekä työsuhdeasioista.

Our purpose – Helping people and companies to a better future from Axactor on Vimeo.

Back To Top