skip to Main Content

Deloitte

Deloitte on yksi maailman johtavista asiantuntijayrityksistä. Tavoitteenamme on vaikuttaa asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme merkityksellisellä tavalla päivittäisen työmme kautta. Meitä deloittelaisia on maailmanlaajuisesti yli 400 000, joista Suomessa työskentelee 750. Palvelemme asiakkaitamme liikkeenjohdonkonsultoinnin, yritysjärjestelyiden, tilintarkastuksen, riskienhallinnan sekä vero- ja lakipalveluiden asiantuntijana. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme.

Me Deloittella tarjoamme opiskelijoille monipuolisia uramahdollisuuksia yritysjärjestelyjen, riskienhallinnan, vero- ja lakipalveluiden, konsultoinnin sekä tilintarkastuksen parissa. Voimavaramme ovat asiantuntevat kollegat, monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja vaihtelevat työtehtävät, jotka tukevat asiantuntijoidemme urakehitystä. Meillä on mahdollista luoda omanlainen sekä omiin vahvuuksiin perustuva urapolku. ✨

Haemme uusia Traineita kaksi kertaa vuodessa. Trainee-ohjelmamme on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille. Tämän lisäksi etsimme ympäri vuoden uusia osaajia kaikille palvelualueillemme.

Käy tutustumassa meihin ja avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa www.deloitte.fi ja somessa @DeloitteFinland! 🟢

Back To Top