skip to Main Content

EY

EY on kansainvälinen konsultti -ja tilintarkastustoimisto, joka kuuluu big four -yrityksiin. EY työllistää maailmanlaajuisesti n. 300 000 työntekijää, ja pelkästään EY Suomi työllistää yli tuhat ihmistä. Tilintarkastuksen, konsultoinnin, laki-, strategia-, vero- ja transaktiopalveluiden parissa työskentelevät EY-tiimit kysyvät parempia kysymyksiä löytääkseen uusia vastauksia nykypäivän monimutkaisiin ongelmiin. 

EY:n tavoitteena on rakentaa paremmin toimivaa maailmaa. Näkemyksemme ja korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Kehitämme poikkeuksellisia johtajia, jotka yhdessä tiimiensä kanssa toteuttavat lupauksemme kaikille sidosryhmillemme. Näin panostamme entistä paremman työelämän rakentamiseen työntekijöillemme, asiakkaillemme ja yhteisöillemme.

Uskomme, että parempi työelämä perustuu kestävään ja osallistavaan taloudelliseen kasvuun. Pyrimme jatkuvasti parantamaan kaikkien palveluidemme laatua panostamalla ihmisiin ja innovaatioihin. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa – ja voidessamme käyttää tietojamme, taitojamme ja kokemustamme tavoitteiden saavuttamiseen ja positiivisen muutoksen edistämiseen.

Neljän integroidun palvelulinjamme – tilintarkastuspalvelut, konsultointipalvelut, veropalvelut ja strategia- ja yritysjärjestelypalvelut – sekä syvän sektoriosaamisemme avulla autamme asiakkaitamme hyödyntämään uusia mahdollisuuksia sekä arvioimaan ja hallitsemaan riskejä vastuullisen kasvun takaamiseksi. Tehokkaat ja monialaiset tiimimme auttavat täyttämään lakisääteiset vaatimukset, pitämään sijoittajat ajan tasalla ja vastaamaan sidosryhmien tarpeisiin.

Back To Top