skip to Main Content

LähiTapiola

Paikallista tekemistä isossa finanssialan talossa – tule osaksi elämänturvaajien huippujengiä turvaamaan asiakkaidemme elämää!💙

LähiTapiola Keski-Suomi on yksi LähiTapiola-ryhmän 19 itsenäisestä alueyhtiöstä, ja meidät omistaa 81 800 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta. Palvelemme paikallisesti 130 työntekijän vahvuudella asiakkaitamme puhelimessa, verkossa sekä toimistoilla eri puolilla toimialuettamme.

Tarjoamme vuosittain useita harjoittelupaikkoja eri toiminnoissa, joita ovat mm. myynti-, korvaus-, huolenpito- ja yritystiimit. Iloksemme useampi harjoittelija on jäänyt vakituiseksi työntekijäksi harjoittelun jälkeen. Haemme myös jatkuvasti uusia palveluneuvojia avoimen hakemuksen kautta. Ison talon etuna LähiTapiolassa on mahdollisuus jatkaa urapolkua ryhmän sisällä erilaisiin asiantuntijatehtäviin ympäri Suomen.

Meillä pääset kehittämään finanssialan osaamistasi rennon ja nuorekkaan porukan keskuudessa. Arvomme hyväntahtoisuus, rohkeus ja intohimo näkyvät arjessamme. Haluamme henkilöstömme voivan hyvin ja sen vuoksi meillä on oma hyvinvointivalmentaja tukemassa työntekijöidemme fyysistä ja henkistä hyvinvointia mm. henkilökohtaisilla ravinto- ja urheiluvalmennuksilla.

Ota siis seuraava askel urallasi ja lähde mukaan vakuutusten kiehtovaan maailmaan!💎 Tule käymään Firmamessuilla LähiTapiolan pisteellä ja kysy lisää elämänturvaajiltamme Tainalta ja Eliakselta!😊👌🏻

#lähitapiolakeskisuomi #lähitapiola #elämänturva #firmamessut2023

Back To Top