skip to Main Content

Suomen Digimarkkinointi Oy

Suomen Digimarkkinointi on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatalo – ja yksi Suomen parhaista työpaikoista! Tavoitteenamme on luoda asiakkaillemme kasvua digitaalisella markkinoinnilla oman MRACE©-malliimme mukaisesti, pitää huolta yhteisöstämme sekä nauttia elämästä. 💛

Meillä on talossamme useita digimarkkinoinnin ammattilaistiimejä, kuten some-, SEO-CRO-, sisältö-, ads-, strategia- ja analytiikkatiimit. Olemme lupaava ja arvostettu kasvuyritys, joka on perustettu vuonna 2012. Tänä vuonna meillä onkin ilo viettää kymppisynttäreitä!

Toimistoillamme Jyväskylässä ja Helsingissä työskentelee reilu 60 digitoveria, joiden hyvinvoinnista, osaamisesta ja työviihtyvyydestä pidämme hyvää huolta. Olemme kulttuurisesti kunnianhimoinen ja arvoiltamme lempeä yhteisö, jossa jokainen oppii uutta.

SDM on Great Place to Work -palkittu yritys, minkä lisäksi asiakkaamme ovat valinneet meidät myös Vuoden toimistoksi. Olemmekin inhimillisin arvoin johdettu yritys, joka haluaa olla mukana rakentamassa parempaa työelämää. ”SDM:llä on tosi hyvä olla”, sanovat – ja sehän on juuri niin!

Avaamme vuoden 2023 alussa jälleen haun SDM Academyyn. Academy on pieteetillä rakennettu trainee-ohjelmamme, johon voivat hakea loppuvaiheen korkeakouluopiskelijat vuonna 2023. Uudet ihanat academylaiset pääsevät aloittamaan meillä toivomissaan tiimeissä vielä samana keväänä.

Jos haluat ponnistaa digitaalisen markkinoinnin urallasi pikaiseen nousukiitoon – me tarjoamme siihen ainutlaatuisen mahdollisuuden. Loppuvuoden aikana julkaisemme uutta tietoa vuoden 2023 Academystamme ja ylpeänä esittelemme myös viime vuoden academylaisten tarinat. Pysy siis kuulolla!

Jäikö sinulle kysyttävää? Olisitko kiinnostunut academypaikasta talossamme? Kurkkaahan synttäriemme kunniaksi julkaistu tarinamme tästä, joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Nähdään Firmamessuilla, kerromme mielellämme lisää! ♥️

Seuraa meitä somessa:

LinkedInissä

Instagramissa sdm_hq

Facebookissa

Back To Top