skip to Main Content

Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilön CV-työpaja

Mikä on oleellista työhistoriaa? Kannattaako CV:n laadintaan käyttää muuta kuin Wordia? Mikä ihme on profiiliteksti ja miksi se on oleellinen?


Nyt on viimeistään aika päivittää CV kuntoon kesätyöhakuja varten. Tätä ei tarvitse tehdä yksin, sillä kylli on täällä sinua varten. Tule keskeneräisen tai viimeisiä viilauksia vaativan CV:n kanssa luokkaan Ag B201 kello 11:30-14:30 ja katsomme yhdessä sen lopulliseen kuntoon! Voit myös poiketa paikalla kyselemässä esimerkiksi Linkediniin liittyviä asioita. CV:n työstäjille tarjolla pientä naposteltavaa!

Suomen Ekonomit

Meitä kauppatieteilijöitä on matikkaneroista luoviin tyyppeihin ja pomoista asiantuntijoihin ja yrittäjiin. Olemme taloudentekijöitä: edustamme kestävän talous- ja bisnesosaamisen ydintä Suomessa. Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden palvelu ja etujärjestö. Olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö 58 000 jäsenellä, liittomme muodostavat 25 ekonomiyhteisöä ja 14 opiskelijayhteisöä. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta.

Back To Top