skip to Main Content

SYS Audit Oy

SYS Audit Oy on tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatio Keski-Suomessa, Savossa, Uudellamaalla sekä Pohjanmaalla. Asiakkaina meillä on niin osakeyhtiöitä, osuuskuntia, asunto- ja kiinteistöyhtiöitä, yhdistyksiä kuin säätiöitäkin lukuisilta eri toimialoilta. Vuositilintarkastuksien lisäksi teemme myös muun muassa yritysjärjestelyitä sekä Due Diligence- ja erityistarkastuksia. Olemme menestyksekkäästi kasvaneet alamme merkittäväksi toimijaksi, ja tiimiimme kuuluu tällä hetkellä noin 30 asiantuntijaa ympäri Suomen.

Työyhteisömme ykkösprioriteetti on tehdä työtä mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Laadukkaan työn takaamiseksi panostamme jatkuvasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvointiin. Osaamisen jakaminen ja kollegan auttaminen ovat organisaatiomme sisällä keskeisimpiä toimintatapoja.

Opiskelijayhteistyö on meille tärkeä asia ja palkkaammekin vuosittain toimipisteillemme useita opiskelijoita tilintarkastusharjoitteluun. Harjoittelu on erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan käytännössä tilintarkastukseen alana. Moni työntekijöistämme on myös työllistynyt yhtiöömme harjoittelujakson jälkeen. Lisää kokemuksia harjoittelusta ja muita uratarinoitamme voit lukea blogistamme https://www.sysaudit.fi/ajankohtaista/blogi/

Nähdään Firmamessuilla!

Back To Top